Wij zijn net als
onze pompen…

Geen idee of we even flexibel en grenzeloos zijn als onze betonpompen en pompmixers. Maar we doen alleszins ons uiterste best! Bij Bonneux kan je als klant rekenen op non-stop support, de klok rond. 24 uur op 24. En dat begint al bij de allereerste opstart.

Eerste keer? Bonneux kijkt mee.

Nog voordat jouw bedrijf zijn nieuwe betonmachine in gebruik neemt, krijg je een ervaren medewerker van Bonneux naast je. Op een halve of volledige werkdag tijd geeft hij iedere betrokken medewerker een volwaardige opleiding. Niet alleen op vlak van dagelijks gebruik, maar ook over wat er moet gebeuren in geval van een eventueel defect of foutmelding.

Reken 24/7 op onze servicetechniekers

Tijdens het storten van beton is elke minuut cruciaal. Zeker in de meest vroege of late uren. Stoot je op een probleem dat toch niet op te lossen valt? Dan staat ons team van uiterst bekwame servicetechniekers paraat.

We analyseren het probleem eerst telefonisch. Is een interventie onvermijdelijk? Dan rukken we meteen uit. Dankzij onze vier servicepunten over heel Frankrijk, zijn we nu niet alleen meer binnen de Benelux snel ter plaatse.

Minimale wachttijden bij herstelling of vervanging

Wij zijn exclusieve partner van Sermac binnen de Benelux en in Frankrijk. Hierdoor garanderen we niet alleen materialen van Europese kwaliteit. Wij pikken elk probleem ook zelf op. Geen vervelend lange wachttijden bij herstellingen of bij het leveren van wisselstukken en nieuwe slijtdelen. Geen compromissen op vlak van kwaliteit.

Beschikbaar tijdens de verlofperiodes

De economie stopt niet met draaien, zelfs niet tijdens de verlofperiodes. Bij Bonneux zijn we ook tijdens de bouwverloven en vakantieperiodes beschikbaar voor onderhoudswerken en eventuele interventies.

© Bonneux 2020
Privacy
Cookies
Disclaimer