Beton­machines

Wij leveren betonpompen en pompmixers met pomp van Sermac: Europese kwaliteit aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Van de asbelasting op de vrachtwagen tot de gieken en slijtdelen op de pomp: wij stellen de pompwagen volledig samen volgens de noden van jouw bedrijf. Of wat dacht je van een uniek ontwerp met uitwerking op maat? Al deze kwaliteiten trekken we 100% door op vlak van service.

Betonpompen

Geen enkele plaats is onbereikbaar. Onze krachtige betonpompen met vier- tot zesdelige gieken staan garant voor een bereik van 20 tot 65 meter en kunnen alle mogelijke hoeken aan tijdens het stortproces. Hun productievermogen varieert tussen de 80 en 185 m3 per uur.

Pompmixers

Onze pompmixers zijn voorzien van drie- of vierdelige gieken en reiken 24 tot 33 meter ver. Ze hebben een druminhoud van 8,5 m3 en garanderen een productie tussen de 70 en 80 m3 per uur.

Customized betonpompen

Naast de standaard Sermac-betonpompen bieden we ook een aantal volledig op maat gemaakte ontwerpen aan. Dit met het oog op heel specifieke bedrijfsprocessen. Maak kennis met onze betonpomp op rails en met onze crawler pump met rupsbanden.

© Bonneux 2020
Privacy
Cookies
Disclaimer